Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Leverans till Chile-Ytterligare bearbetning på stålstänger

Släpp tid: 2020-05-14 14:45:24  träffar: 8

Under de senaste åren har Decho alltid haft goda affärsförbindelser med kunder från Chile på lager och stålstänger.   Den kund   är tillverkare av möbeltillbehör, som   hjul, lager osv.   Dessa   maskinvaror framställs av   stålstänger m.m.   Därför har vi samarbetat   material från stålstänger sedan 2014.  


I början av 2020 år,   Vi fick den nya undersökningen om stålstänger av SAE1045 material från OD 50mm till OD150mm.   Efter prissättningen har kunden föreslagit att   Vi kan hjälpa dem att avsluta arbetet i korta bitar.   i Kina.Eftersom vi har erfarenhet   om styckning   Halv   Automatisk   Sågsmaskinen och den automatiska sågmaskinen, vi gick med på att försöka.   Nej.Klienterna tillhandahåller ritningarna och Decho arrangerade provet   Nej.Slutligen godkändes prover och   Kontraktet har ingåtts   av   Feb.Efter en månadsproduktion inspekterade Decho varorna   Kvalitet och storlekar mycket strikt.  


Av   April, vi levererade 3000-talet.   bitar av skärade bitar.   Efter att ha visat bilder på slutprodukter var kunderna nöjda med vårt arbete.I dag får vi det nya mejlet från klienter som de skulle vilja att   Be oss att göra CNC-behandlingen av borrhålen i korta bitar för vidare i nästa ordning.Vi förväntar oss att  


Om du vill ha simlögnare kan du kontakta oss om du vill.   Vad du behöver är vad vi letar efter.  


...

Vår vision:

Att vara ett respektabelt förstklassigt företag!  


Våra värderingar:  

Integritet med kärlek

Samarbete med engagemang

Innovation med ambition


Kontaktinformation:  

Whatsapp): 0086 18920150762  

Skype: sarah-gao88


zmkm-800_800.jpg

Tidigare: No

Nästa: Rörgänga (PT) VS NPT